Изграждане на повече потенциални клиенти и увеличаване на реализациите със SiteBot Assistant – ЧатБот Агенция

Намалявате времето за реакция на клиентите и повишавате взаимодействието на купувача със SiteBot Assistant – ЧатБот Агенция

Взаимодействайте с посетителите си 24 часа на

ден 7 дни в седмицата

ЗА НАС

Явор Герджиков - Основател

Арт натура с развинтена фантазия и усет към дигиталните технологии. С голям опит в онлайн и видео маркетинга, ловец на софтуери за бизнеса . Иноватор и изобретател. Девизът му е : “ И я моем, и тате мое, ама козата си сака пръч. “ 

Мирослав Йотов - Съосновател

С дългогодишен опит в кодирането, направа на сайтове, комерсиални проекти, собственик на уебсайтове за монетизиране. Обича продуктите на Гугъл. PHP & HTML, CSS, Javascript ентусиаст! 

 НАШАТА МИСИЯ

Ние сме международна компания базирана в Ирландия. Събрахме се екип от специалисти, приятели , които искат да ви помогнат да развиете бизнеса си и да постигнете, по-добри резултати  в дигиталния свят. ЧатБот Агенцията е платформа която предлага голям асортимент от виртуални асистенти, които наистина могат да улеснят живота Ви! Доверете се на нашият опит за да имате успех!

Моля, свържете се с нас за безплатна консултация, за да можем да ви помогнем да разберете как един Виртуален Асистент  може да увеличи реализациите ви и да помогне на екипа ви да се справи с клиентите, които наистина имат значение!

реклама