Изграждане на повече потенциални клиенти и увеличаване на реализациите със SiteBot Assistant - ЧатБот Агенция

Намалявате времето за реакция на клиентите и повишавате взаимодействието на купувача със SiteBot Assistant - ЧатБот Агенция

Взаимодействайте с посетителите си 24 часа на ден  7 дни в седмицата

SiteBot Assistant – Вашия Бизнес Партньор. Ние сме първата компания,  която успя да имплементира бот и уебсайт да работят заедно! Имаме предвид, буквално сайт и ботове да си взаимодействат и да направят предстоят ви вълнуващ и незабравим. Това става благодарение на статичните и динамичните ботове, които сме вградили в сайта. Също така, запазена марка е нашето интро. Роботът, който ви посреща и след това ви прехвърля на ботът. Ние сме новатори с много идеи! SiteBot – Тази иновация ще промени досегашното разбиране за уебсайтовете.  Ние няма да спрем до тук ! Тенденция за бъдещото онлайн развитие е че ботове ще изместят уебсайтовете като информационен източник. Ние сме горди че сме част от това, да допринесем за развитието на онлайн културата в българският бизнес! SiteBot Assistant  е напълно специализирана международна компания в направата на виртуални асистенти за всеки бизнес  или както са по- популярни като  Чат Ботове .

Намаляване на разходите.  Виртуалните Асистенти, елиминират задължителното човешко присъствие по – време на онлайн взаимодействие и дълго време са възприемани като огромно предимство от водещи  компании, работещи с множество повтарящи се заявки наведнъж, стига да не изискват никаква процедура за вземане на решения.

Ботовете могат да привличат нови клиенти, и да ги насочват, за да позволят бързо преобразуване в потенциални клиенти , като по този начин повишават лоялността на клиентите и влияят върху продажбите. Виртуалният Асистент  може ефективно да резервира срещи, да планира събития, да напомня, да резервира такси и да приема съобщения за вас, докато се грижите за други ангажименти.

КАКВО Е ЧАТ БОТ ИЛИ ВИРТУАЛЕН АСИСТЕНТ

Чат Ботовете или Виртуалните Асистенти са софтуерни приложения, които са програмирани да изпращат съобщения до потребителите в интерфейс за разговори, подобно на widget за чат на живо. Те действат като дигитални агенти и се използват за взаимодействие с посетителите на сайта Ви.

Те могат да изпълнят редица задачи, които вашите посетители може да изискат, независимо дали ги насочва към подходящия продукт, който ги интересува или им помага като ги насочи към вашия екип по продажбите или да направи резервация. Няма ограничение на това, което можете да получите от Чатботът. 

В крайна сметка те могат да действат като дигитален агент на вашия сайт, като взаимодействат с толкова посетители, колкото имате на сайта си по всяко време и работят 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и 52 седмици на година! Те никога не спират.

Моля, свържете се с нас за безплатна консултация, за да можем да ви помогнем да разберете как един Виртуален Асистент  може да увеличи реализациите ви и да помогне на екипа ви да се справи с клиентите, които наистина имат значение!

СТАТИСТИКА ЗА ЧАТБОТОВЕТЕ

Марк Цукерберг разкри, че ЧатБотовете ще бъде тайната на успеха на Facebook през следващите десет години.

Милиардните компании като Amtrak вече използват ЧатБотове, за да получат ROI от 800% или повече.

До 2021 г. 50% от компаниите ще харчат повече за ботове, отколкото за мобилни приложения.

До следващата година обикновеният човек ще има повече чат с Ботове, отколкото със съпруга си!

Gartner прогнозира, че ЧатБотовете ще захранват 85% от всички взаимодействия за обслужване на клиенти до 2020 година

48% от потребителите биха предпочели да се свържат с компания чрез чат на живо, отколкото с всяко друго средство за контакт.

57% от потребителите се интересуват от ЧатБотове заради тяхната мигновеност.

35% от потребителите искат да видят повече компании, които използват ЧатБотове.

55% от потребителите се интересуват от взаимодействие с бизнес, като използват приложения за съобщения, за да разрешат проблем.

95% от потребителите смятат, че „обслужването на клиенти“ ще бъде основният бенефициент на ЧатБотовете.

реклама