transformers-font

Автоматизирай Твоят Бизнес с Ultra Magnus

 1. Автоматизиран Чатбот с 3D или човешки Аватар, който денонощно ще обслужва вашите клиенти на вашия уебсайт. Адаптивен за споделяне в социалните мрежи.
 2. Реагира към нуждите на вашият клиент в реално време, като предлага подходяща информация или предлагате резервация на вашите услуги.
 3. Брандиране на вашият Чатбот с опция за връзка към вашият уебсайт или трета страна.
 4. Множество видове интеграция на вашият Чатбот и социални медии
 5. Интеграция с Widget Bot или Embedded Bot
 6. Exit – Бот ( Дава уникалната възможност ,когато вашият потенциален клиент тръгне да напуска вашият уебсайт, да се включи ботът и да го подкани за действие ) – предлагайте допълнителни отстъпки и стойност на клиентите, преди да излязат от вашия уеб сайт.
 7. Създайте потребителски списък ( имейл маркетинг) и го използвайте в бъдещи маркетингови кампании.
 8. Използвайте нашата букинг платформа ( Sitebook ) за резервации, като свържете бота към Sitebook, вашите клиенти ще могат да правят резервации на услугите, които предлагате, също така да правят плащания.
 9. Атрактивен 3D или човешки Аватар с човешки глас ще подканя вашите потенциални клиенти към действие на вашия уебсайт.
 10. 3D или човешки Аватар за видео изход. Погледни точка 6.
 11. Изключителна възможност да имплементираме човешки аватар да работи заедно с Чатбот. – възможност за интеграция с инструментите на Google Analytics и Facebook pixels.
 12. Неограничен брой Чатботове за един уебсайт.
 13. При всяко действие с бота ще получавате известия по- имейл, и така ще може да се свържете с вашият потенциален клиент
 14. Автоматична интеграция с Active Campaign, GetResponse, MailChimp ( много удобен за имейл маркетинг ) и т.н.
 15. Допълнителен бонус пакет – електронна книжка за вашият бизнес
 16. Допълнителен бонус пакет – рекламни дигитални материали за вашия бизнес
 17. Допълнителен бонус пакет PRO – Ще създадем специална видео анимация за вашия бизнес.
 18. Взаимодействие между SiteBot и 3D Avatar или човек, което наричаме SiteBot-superMAXpro.
 19. Динамични ботове, които могат да се прехвърлят на визитки, флаери, стикери, брошури с интегриране на QR код и др.

 

Чатботове, 3D Аватари и Човешки Аватари за всеки бизнес в България.

Нашите Smart Чатботове, 3D и човешки Аватари правят взаимодействието с клиента  забавно и атрактивно! Привличащи вниманието, нашите 3D и човешки Аватари правят уникално изживяване за вашите клиенти. Ние сме уникални и най-добрите на пазара в този бизнес!

  Данните показват, че трябва да започнете да използвате чатботовете, 3D Аватари или човешки Аватари за да оптимизирате комуникациите, успеха и продажбите за вашите потенциални клиентите.

 

Клиентите използват Чатботовете по – много различни причини. Основните неща, които вашите клиенти искат да разберат от Чатботовете, обаче са:

 Да получат бърз отговор на въпросите

По-рационално изживяване при покупка – Новите технологии превеждат клиента през процеса на покупка по нов начин – предизвиква доверие относно решението за покупка и пести време

За разрешаване на жалба или проблем

За да получи по-подробен отговор на запитване

 

Как става?

С помощта на нашите смарт Чатботове, 3D Аватари и Човешки Аватари може да правите продажби, продажбени фунии , афилиейт програми, също така да увеличите вашият имейл лист. Може да правите резервации през нашата SiteBook система, ( това го предлагаме изключително само на нашите клиенти и влиза в месечната такса и на трите плана ) ако имате вече съществуваща система за резервации, можем да препратим от наш Чатбот или Аватар към вашата система за резервации.

Нашите Чатботове са удобни за потребителите ви, но и отлични, когато клиентът достигне точка на неудовлетвореност.

Квалифицирайте посетителите на уебсайта си и ги насочете към това, което искат. Увеличете реализациите на уебсайта си, създайте по-голям списък с абонати за вашият имейл маркетинг.

Събирайте ценни данни за обратна връзка, за да подобрите вашият опит  и да предадете точното послание на вашите посетители или потенциални клиенти.

 

 Услугата която предлагаме с нашите смарт Чатботове, 3D, и Човешки Аватари е създадена  за фирми от всякакви размери!

Работи умно, не трудно…

Намалете времето за реакция на посетителите.

Увеличете реализациите.

Подобрете обслужването на клиентите.

Намалете разходите за маркетинг.

Увеличете общите си приходи.

Ефективните Чатботове могат да отнемат много време за проектиране, изграждане, тестване и стартиране. Ние ще направим това за вас!

 

Нямате нужда от агенти, които да правят продажби. Всичко това може да бъде настроено, да го правят Чатботовете или Аватарите.

Не е нужно да знаете нещо за кодирането, само трябва да добавите един ред код към уебсайта си. Ако имате човек , който се грижи за вашият уебсайт, той може да го направи вместо вас.

Ако нямате такъв човек, не се притеснявайте, ние ще го направим вместо вас, като ни дадете достъп до работният плот на вашият уебсайт.