СТЪПКИ 1,2,3…

Здравейте приятели,

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!

Предполагам имате затруднения с това, как може да ви бъде полезен  ЧатБотът за вашият уебсайт. Затова искам да ви напътствам максимално лесно и бързо да преминете този етап, и да попълните формата  максимално подробно и ясно.

Какво е ЧатБот? Това е вашият рецепционист, който събира или дава информация на вашите клиенти, най-образно казано. Вие трябва да решите каква, точно информация искате той да взима или дава на вашите потенциални клиенти.

И тук идва моментът, че аз и моят екит сме направили този процес максимално опростен! Във формата, бутон “нова поръчка”, ще видите видовете услуги, които вашият Чатбот може да изпълнява.

Трябва да изберете вашият предпочин план в началото на поръчката.

Трябва да тикнете желаната от вас услуга. Също така в свободен текст да ни обясните максимално ясно, какво искате да постигнете с вашият Чабот. Така ние ще знаем точно и ясно, дали имате нужда от един или повече ботове, зависи колко вида услуги сте тикнали.

Ще ви дам примери, които ще срещнете във формата:

Споделяне в социални мрежи, Увеличаване на имейл лист, Регистрация на Уебинар, Отписване от дадена услуга, Обратна връзка с клиенти, Обслужване на клиенти,Връзка с нас, Оферта при напускане на сайта, Купон за отстъпка, Ваучер за отстъпка.

И така да обобщим!..

Процесът е само в три стъпки:

Първо: Попълвате формата максимално ясно и подробно.

Второ: Аз и моят екип ще се запознаем с информацията която сте ни дали, ще ви дадем съвет, дали имате нужда от един, два или повече Чатбота.

И трето, след като сме се уговорили за продукта, цената, и има извършено плащане, ние ще създадем, вашият Чатбот, 3D аватар, или човешки аватар. В рамките от една до две седмици. Зависи колко бързо ни предоставите информацията, която да използваме в Чатбота, заснемането на човешки аватар отнема време!

Като споменах, 3D и човешки аватари, това можем да го уточним вече в стъпка 2, след като вече сте ни дали подробна информация.

Не се притеснявайте да ни пишете на [email protected] ние сме вашият бизнес партньор!

Благодаря за вниманието!

 

 

chatbot
Author: chatbot