Бих искал да ви представя нов продукт, който гарантирано ще улесни живота ви. 

Чатбот автоматизацията е от ключово значение за да сте конкурентно способни.

 Подобряването на клиентското преживяване е гарантиранция за връщането на посетителите на вашия уебсайт или социални мрежи.

 Автоматизирането на възможно най-много ваши процеси може да доведе до следните резултати:

 Първо – Спестявате Време и Пари

 Чрез автоматизиране на разговорите, които обикновено, биха изисквали служител да отговори, вашата компания ще спести време и пари, които след това може да насочите  за други дейности. Чатботовете, също може да работят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че вашият Уебсайт и бизнес никога да не спират.

 Второ – Увеличавате Клиентите и Приходите

 Чатботът използва директни съобщения, за да квалифицира вашите посетители. След това ги насочва в посока ,която да увеличи процента на реализация на Уебсайта. Например, Чатботът ще зададе на вашите посетители няколко въпроса, като по- този начин ще ги определи дали са потенциални клиенти или не. Ако те са вашият потенциален клиент, може да ги изпратите директно на вашият екип по – продажбите или до продукт, който искате да купят. Като алтернатива, Чатботът може да вземе техните данни за контакт и автоматично да ги добави към вашият списък с абонати за електронна поща. ( имейл маркетинг )

 Трето – Насочете вашите потенциални клиенти за по-добри резултати

 Не всички посетители имат технически умения, и много от тях не знаят точно къде да отидат, за да намерят информацията, която ги интересува. Всъщност някой от тях, може дори да не знаят от какво се интересуват. Може би просто са чули за вашата марка и са решили да проверят. Тук идва ключовият момент на Чатботът или човешкият Аватар. Задавайки поредица от квалифицирани въпроси, можете да насочите вашите потенциални клиенти към действие, за да намерят информацията, която ги интересува, без да се налага да им „ продавате”, те сами ще си купят!

 

Със  планът Optimus получавате Чатбот, инсталиран на вашия сайт , също така и връзка за споделяне в социалните мрежи.

 

Настройка  за – взимане на име, имейл, тел. за обратна връзка… 

 Ще получавате имейл известие при всяка комуникация с потенциален клиент

 Дизайн адаптиране на фона, с тема свързана със вашият, бизнес и лого

 Проследяване на ефективността чрез инструментите на – Google Analytics и Facebook Pixels.

 Грабни днес тази невероятна оферта!!!

 И като специален бонус, ние предлагаме изключителна отстъпка , 60 % от таксата за инсталация на първите  100 клиента, закупили един от нашите  топ 3  пакета.

 И така, какво чакате? 

 Кликнете върху синият бутон по-долу, и ви гарантирам, че бизнесът ви никога няма да бъде същият!

 За да научите повече за този Чатбот план , моля, кликнете върху връзката по-долу за повече информация. Благодаря за вниманието!

 

chatbot
Author: chatbot