transformers-font

Автоматизирай Твоят Бизнес с Optimus 

  1. Автоматизиран Чатбот за вашият бизнес, който ще работи 24/7 и ще обслужва вашите клиенти. Адаптивен за споделяне в социалните мрежи.
  2. Превърнете вашите посетители в потенциални клиенти на вашият уебсайт.
  3. Възможност за интегриране на ЧатБотът във вашият уебсайт с помощта на малък код.
  4. Според нуждите на клиента, Чатботът може да бъде настроен да взима име, имейл, телефон, адрес и в същото време да дава промоции, като безплатни купони, ваучери за отстъпка и много други.
  5. Проследяване ефективността на Чатботът – с инструментите на Google Analytics и Facebook Pixels.
  6. Ще получавате всеки път известия по – имейл, когато Чатботът има активност с потенциален клиент.
  7. Използвайте нашата букинг платформа ( Sitebook ) за резервации, като свържете бота към Sitebook, вашите клиенти ще могат да правят резервации на услугите, които предлагате, също така да правят плащания.
  8. Получавате също така и динамичен Чатбот с интеграция на QR код.
  9. Рекламна електронна книжка за вашия бизнес.
  10. Промоционални цифрови рекламни материали за вашия бизнес.

Бъди иноватор…

Да автоматизирате вашият бизнес е от ключово значение за да останете конкурентно способни, да подобрите потребителското изживяване, и да сте сигурни ,че вашите клиенти ще се върнат отново на вашият уебсайт и социални платформи. Благодарение на новите технологии, които предлагаме, вашите клиенти ще са очаровани от начина на презентиране на вашите продукти. Автоматизирайте възможно най – много вашите процеси, за да спестите, време и пари, да генерирате печалби и приходи и да насочите по – възможно, най – добрия начин вашите потенциални клиенти.


Спестете време и пари

Чрез автоматизиране на разговорите, които  биха изисквали служител да отговори, бизнесът ви ще спести време и пари, които след това могат да бъдат насочени за други цели. Чатботът работи 24 часа в денонощието, всеки ден от седмицата, така че вашият уебсайт и бизнес никога да не са офлайн.

 

Генериране на печалби и приходи

Чатботът използва директни съобщения, за да квалифицира вашите посетители. След това ги насочва в посока ,която да увеличи процента на реализация на уебсайта. Например, Чатботът ще зададе на вашите посетители няколко въпроса, като по- този начин ще ги определи дали са потенциални клиенти или не. Ако те са вашият потенциален клиент, може да ги изпратите директно на вашият екип по – продажбите или до продукт, който искате да купят. Като алтернатива, Чатботът може да вземе техните данни за контакт и автоматично да ги добави към вашият списък с абонати за електронна поща. ( имейл маркетинг )

 

Насочете вашите потенциални клиенти за по-добри резултати

Не всички посетители имат технически умения, и много от тях не знаят точно къде да отидат, за да намерят информацията, която ги интересува. Всъщност някой от тях, може дори да не знаят от какво се интересуват. Може би просто са чули за вашата марка и са решили да проверят. Тук идва ключовият момент на Чатботът или човешкият Аватар. Задавайки поредица от квалифицирани въпроси, можете да насочите вашите потенциални клиенти към действие, за да намерят информацията, която ги интересува, без да се налага да „ продавате ”.

SiteBot Assistant  може да експлодира реализациите на всеки сайт:

* Уебсайтове за електронна търговия – Онлайн магазини 

* Страници за изграждане на списък с имейли – Имейл маркетинг

* Писма,флаери и рекламни материали за продажби

* Партньорски сайтове за продажби – Афилиейт продажби 

* Местни бизнес сайтове – Локален бизнес 

* Страници за регистрация на уебинари – Живи събития 

* Консултантски сайтове

* Уебсайтове за свободна практика – Фрийлансъри 

 и много други!