transformers-font

Автоматизирай Твоят Бизнес с Optimus Prime

1. Автоматизиран Чатбот с 3D Аватар, който денонощно ще обслужва вашите клиенти на вашия уебсайт. Адаптивен за споделяне в социалните мрежи.

 1. Реагира към нуждите на вашия клиент в реално време, като предлага подходяща информация или предлагате резервация на вашите услуги.
 2. Брандиране на вашият Чатбот с опция за връзка към вашият уебсайт или трета страна.
 3. Множество видове интеграция на вашия Чатбот и социални медии
 4. Интеграция с Widget Bot или Embedded Bot
 5. Exit  Бот ( Дава уникалната възможност ,когато вашият потенциален клиент тръгне да напуска вашият уебсайт, да се включи ботът и да го подкани за действие ) – предлагайте допълнителни отстъпки и стойност на клиентите, преди да излязат от вашия уеб сайт.
 6. Създайте потребителски списък ( имейл маркетинг) и го използвайте в бъдещи маркетингови кампании.
 7. Използвайте нашата букинг платформа ( Sitebook ) за резервации, като свържете бота към Sitebook, вашите клиенти ще могат да правят резервации на услугите, които предлагате, също така да правят плащания.
 8. Атрактивен 3D Аватар с човешки глас ще подканя вашите потенциални клиенти към действие на вашия уебсайт.
 9. При всяко действие с бота ще получавате известия по- имейл, и така ще може да се свържете с вашият потенциален клиент.
 10. Аватар за видео изход. Погледни точка 6.
 11. Динамични чатботове с QR – интегриране на код + допълнителен бонус пакет
 12. Доклад за ефективността на вашият аватар или бот
 13. Възможност за интеграция с инструментите на Google Analytics и Facebook pixels.

 

3D аватари и човешки видео чат със  SiteBot Assistant

 На лице е нарастващият интерест към Чатботовете, които взаимодействат с потребителите на уебсайтовете. Повече от 63% от потребителите на уебсайтове в България биха се доверили да си чатят онлайн с  виртуален асистент ( Чатбот ), за да комуникират с бизнес или марка. SiteBot Assistant предлага на вашето внимание 3D,  и човешки видео Аватари, за да предаде максимално атрактивно и вълнуващо посланието на вашата марка и услуга до крайния потребител, и да спомогне за безпроблемното взаимодействие с вашия Чатбот на място. Нашите 3D и човешки видео Аватари се хостват на мощните облачни сървъри на Google, които са достатъчно надеждни. Предлагаме визуализация на демо видео Аватар, за да можем да направим редакции и актуализации, преди аватарът да бъде пуснат „на живо“ на вашия уебсайт.

Автоматизация и взаимодействие с клиенти

Чатботовете и 3D аватарите осигуряват изключително взаимодействие със съществуващи и нови клиенти, посещаващи вашия бизнес чрез уебсайта или платформите за социални медии. Изграждането на точни и конкретни разговори с потенциалните клиенти, също така  адресирано послание за действие ще помогне за автоматизирането на всеки бизнес. Ще спечелите свободно време за да погледнете вашият бизнес, като стратег, а не като оператор,  това ще доведе до по – доброто  развитие на вашите продукти и услуги.

                         Генериране на печалби и приходи

Чатботът използва директни съобщения, за да квалифицира вашите посетители. След това ги насочва в посока ,която да увеличи процента на реализация на уебсайта. Например, Чатботът ще зададе на вашите посетители няколко въпроса, като по – този начин ще ги определи дали са потенциални клиенти или не. Ако те са вашият потенциален клиент, може да ги изпратите директно на вашият екип по – продажбите или до продукт, който искате да купят. Като алтернатива, Чатботът може да вземе техните данни за контакт и автоматично да ги добави към вашият списък с абонати за електронна поща. ( имейл маркетинг )

 

 

Как работи Чатботът на моят уебсайт?

Използвайте своят Чатбот във вашият уебсайт, също така за онлайн магазини и социални медии. Нашата гладка интеграция не изисква умения за кодиране, а само един ред код, вмъкнат в хедъра на вашият уебсайт. Ние ще ви помогнем  във всяка стъпка от вашата нова интеграция на Чатбот на вашия уебсайт и социални медии.

 

Ето 4 различни типа интеграции на Чатботове

 1. Инсталиране на вашия уебсайт
 2. Линк за споделяне на вашият Чатбот – динамични ботове
 3. Инсталиране чрез WordPress плъгин на вашият Чатбот
 4. Споделяне чрез бутони в социалните медии